Patio Solar Etki alanı
Isı kayıplarının çok yaşandığı özellikle açık alanların ısıtılmasında kullanılan, radyant ısıtma mantığı ile çalışan ısıtma cihazına Patio Solar denir.

22 cm x 23 cm x 115 cm ebatlarında paslanmaz çelik gövdeli şık tasarımlı bir ısıtıcıdır.

Patio Solar ısıtma cihazı radyant ısıtma çalışma mantığı ile aynıdır ve ısının kızılötesi ışınlarla nesneleri ısıtması prensibine dayanır.

Bir işletmede Patio Solar' ı ister doğal gaz ister LPG ya da propan ile çalıştırmak mümkündür. Doğalgaz ile çalıştırılacak ise sistemin kurulacağı ildeki gaz dağıtım şirketinin standartlarına göre tesisat çekilmeli ve sistem devreye alınmalıdır. Eğer Propan ya da LPG ile çalıştırılacaksa bakır boru tesisatı çekilerek sistem çalışır duruma gelir.

Patio Solar Dış Ortam Isıtma cihazı 9 kW ve 10 kW kapasitelerde iki model olarak piyasaya sürülmüştür. Yakıt sarfiyatı son derece ekonomiktir.


 Patio Solar Yerleşim Örnekleri
 Isıtıcı Şemsiye


Patio' nun sözlük anlamı evlerde üstü açık iç veya yan avlu, teras, veranda demektir.

Patio Solar; konser ısıtması, düğün, çeşitli lansmanlar, açık hava etkinlikleri gibi durumlarda ısıtma ihtiyaçlarını karşılamak için çok ideal bir çözümdür. LPG / Propan yakıtlı olarak hızlı ve pratik ayrıca mekana uygun çözümler sunulmaktadır.